Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Markedsføring hytter.jpg

Info

Velkommen til Hebnes Fjordferie!

Vi ønsker velkommen til ei av våre hytter. Kvar hytte ligg like ved sjøkanten og området rundt er kjent for gode fiskeområder. Det er vel-utstyrt kjøkken i kvar hytte og dei framstår som godt utstyrt med 4 soverom og to bad. 

Vårt hytteområde  ligg til Sandsfjorden og området er svært lunt og lite utsatt for vind.  I tillegg er det lett tilgang til både Vindafjorden  og Nedstrandsfjorden.  Dette knutepunktet gjer at det alltid er ein straum som passar for fisk og fiskestimar. Området er kjent for at her kan ein fange mange sortar fisk. Og her kan ein prøve å få fisk både frå båt og land. 

Vi har mange forskjellige båtar til utleige. Vi har 15-fots båtar med påhengsmotorar, 21-fots Smartliner med 60 hestars påhengsmotor eller dieselbåtar med og utan kahytt. Desse dieselbåtane er stødigare og meir stabile.

Det er fin natur tett ved  med mange turmuligheter, eller ein kan bare la roen senke seg.  Ein kan også ta dagsturar til Stavanger,  Haugesund og liknande, eller ein tur til Preikestolen.